Daca vrei sa-ti faci o vacanta in Rusia afla ca aceasta tara are o multe de lucruri de oferit turistilor. Este evident ca aveti nevoie de saptamani intregi pentru a putea descoperi pe deplin aceasta tara fascinanta.

Festivitatile sunt pline de pasiune in Rusia, asa ca veti avea parte de o primire cum se cuvine daca va decideti sa va petreceti  o perioada mai lunga aici.

Am adunat cateva motive pentru care ar trebui sa vizitati neaparat Rusia macar o data in viata, pentru a avea o experienta unica.

Muzee spectaculoase

Rusia este raiul pasionatilor de istorie. Muzeul din Sankt Petersburg are o colectie de peste trei milioane de piese de arta. In acestea regasindu-se activitatea unor artisti renumiti precum Ra phel, Matisse, Michaeangelo  si multi altii.

Rusia nu are numai muzee in Sankt Petersburg, exista aproximativ 3000 de muzee vechi in aproape toate orasele rusesti care pastreaza patrimoniul local.

Bucataria ruseasca

Gustul uimitor al mancarii rusesti este motivul  pentru a vizita Rusia. Alimentul rus este unic in gust si ingrediente . Acestea sunt preparate in mod traditional, simplu, dar foarte gustoase. Incercati in special special Borshch-ul ( borsul) , care este o supa traditionala speciala a Rusiei.

Vodca rusa nu mai are nevoie de introduceri deja, pentru ca este renumita in lume pentru claritatea si gustul clasic.

Transportul

Poate ceva mai putin obisnuit de recomandat intr-o vacanta ar fi sa incercati sa calatoriti prin Rusia cu transportul in comun. Caile ferate transsiberiene, cea mai lunga linie din lume si metroul din Moscova, cea mai rapida linie din lume, au facut ca Rusia sa fie cunoscuta pentru sistemul sau de transport din lume.

Daca vreti sa calatoriti in orasele indepartate frumoase ale Rusiei, trenul trans – siberian este cea mai buna si mai romantica optiune pentru dumneavoastra. Savureaza o ceasca de ceai si trenul rus va va informa despre tara rurala. Admirarea frumusetii ruralului din Rusia de pe fereastra trenului este intotdeauna o experienta minunata.

Pe de alta parte, pentru a va bucura de cea  mai rapida experienta de calatorie in lume, va puteti cumpara un bilet de metrou. Va asteapta dupa fiecare 90 de secunde!

Daca tot te decizi sa incercecii sa folosesti transportul din Rusia, noi iti recomandam o parcare pe termen lung in Otopei. Pentru ca masina ta sa fie in siguranta cat tu iti alegi o vacanta mai lunga pentru a descoperi Rusia.

Locurile din literatura ruseasca

Rusia a produs multi scriitori minunati, cum ar fi Puskin, Cehov si Tolstoi,. De ce nu ati vizita acele locuri care sunt descrise in scrierile unor scriitori celebri. Vizitati aceste locuri si traiti semnificatia pieselor de literatura rusesti clasice in locul nasterii lor cand vizitati Rusia.

Teatrele rusesti

Teatrele rusesti sunt celebre in intreaga lume datorita stilului lor unic de divertisment pentru publicul lor. Multe oamenii vin zilnic pentru a vedea opera Rusiei.

Teatrele celebre din Rusia sunt Bolshoi si Marinsky. Dramele si operele sunt, de asemenea, prezentate in functie de solicitarile audientilor. Nu uitati sa va bucurati de o noapte la teatru cand vizitati Rusia.

 

Acestea sunt o parte din motivele pentru ca va recomandam sa va planuiti o vacanta in Rusia. Nu iti  face griji daca doresti sa cauti o parcare in Otopeni, pentru masina ta. La Aero Parking Otopeni ne asiguram ca ai cel mai avantajos pret si cel mai rapid transport spre aeroport, in cel mult 3 minute.