Mergi intr-o vacanta sau intr-o calatorie de afaceri si trebuie sa-ti lasi masina in parcare aeroport Otopeni? Daca este o calatorie mai lunga, opteaza pentru parcare pe termen lung. Te intrebi ce s-ar putea intampla rau intr-o parcare din aeroport? Ei bine, sansele sa se intample ceva sunt intr-adevar reduse. Totusi, e bine sa fii putin precaut si sa ai invedere cateva aspecte importante, pentru a nu intampina vreo situatie dificila in momentul in care te duci sa-ti recuperezi masina. Este mai bine ca la intoarcere sa te duci direct spre casa in loc sa stai sa rezolvi cine stie ce problema, ce ar putea fi evitata printr-un simplu control de rutina.

Deconecteaza bateria

Acest lucru este valabil pentru oricine a experimentat orice fel de pierdere excesiva a energiei in timpul parcarii sau inactivitatii pe termen lung. Este nevoie de doar un minut pentru a te deconecta si te poate salva de la o situatie neplacuta in momentul intoarcerii si recuperarii masinii.

Umfla anvelopele

Asigurati-va ca anvelopele sunt complet umflate . Chiar si cea mai lenta scurgere va avea timp sa aplatizeze o anvelopa daca masina este lasata mai mult timp in parcare. Sunt lucruri pe care proprietarul sau paznicul parcarii nu le pot face cat timp tu esti plecat. E mai bine sa fii precaut si pregatit sa prevezi o situatie neplacuta.

Ia cu tine o racleta

Daca este iarna, asigura-te ca ai cu tine o racleta pentru indepartarea ghetii. Acest lucru pare evident. Totusi, se poate intampla ca tu sa uiti. Un inghet de cateva zile alaturi de sederea masinii in parcare aeroport pe termen lung iti poate provoca un chin, daca nu ai cu tine o racleta. Ar fi o idee buna sa ai cu tine si o lopata mica, pe care sa o lasi in portbagaj. Desi echipa parcarii va face curat, ei nu se pot ocupa de fiecare masina in parte, mai ales daca parcarea este si foarte mare si are multe locuri de parcare disponibile. O lopata poate misca rapid zapada din calea ta. Ar fi o prostie sa irosesti timp din atata lucru. Sau sa te gandesti ca nu ti se va intampla tocmai tie. I se poate intampla oricui.

Alege un loc de parcare

Ar trebui sa alegi un loc de parcare cat mai favorabil pentru tine, astfel incat sa-ti fie usor atat in momentul in care te parchezi cat si in momentul in care pleci. Si ai grija la modul in care parchezi, astfel incat sa nu incomodezi parcarea altora. Bineinteles ca astea sunt detalii pe care ti le pot spune si cei din echipa parcarii, insa este posibil ca acestia sa nu observe si sa aiba incredere in judecata ta. Este bine sa alegi cat mai intelept un loc de parcare, sa iti fie usor la manevre. Daca ai probleme cu parcarea si iti e teama de spatiile mai inghesuite, intereseaza-te daca este disponibil vreun loc in margine.

Aceste patru sfaturi iti pot imbunatati experienta in parcare aeroport Otopeni si te pot feri de necazuri. Daca tii cont de ele, bineinteles.

Daca ai inteles cum stau treburile cu parcare aeroport si chiar urmeaza sa pleci in vacanta, iata inca un sfat: rezerva un loc de parcare. Nu stii niciodata cat de plina poate fi parcarea si este mai bine sa faci o rezervare pentru un loc de parcare, decat sa ajungi la locul cu pricina si iti dai seama ca de fapt nu mai sunt locuri. Nu uita sa tii cont de aceste sfaturi pentru a-ti mentine masina in siguranta in parcare aeroport!