Cu ce alegem sa mergem spre aeroport?

 

Cand ne planificam vacantele avem grija sa ne punem la punct absolut orice lucru ce ne-ar face calatoria mai lipsita de griji. De la greutatea adecvata a bagajelor, bilete de avion la un pret cat mai redus la transportul catre aeroport.

Transportul catre aeroport poate deveni o adevarata aventura cand nu suntem atenti sa alegem mijlocul de transport potrivit calatoriei noastre. Daca pentru un cateva bagaje pe care le avem la noi suntem dispusi sa mergem spre chiar si spre transportul public catre aerport. STB are doua curse express catre aeroport, 783 si 780.

Daca nu suntem confortabili cu transportul public, putem oricand sa apelam la serviciile de transport Uber sau Taxify ce ne permit sa vedem timpul aproximativ pana la destinatie si pretul cursei.

Dar ce facem cand avem masina personala si am putea sa mergem cu ea pana la aeroport pentru un confort sporit si siguranta ca ne putem alege cate bagaje transportam? Fara vreo grija ca vor incomoda pe cineva in aglomeratia din autobuze sau lipsa locurilor suficiente de la masina ce ni s-a oferit prin aplicatia Uber sau Taxify.

Plecarea cu masina personala devine chiar necesara cand planuim o vacanta mare cu familia si poate dorim sa mai facem eventuale opriri pe drum. Mai este si cazul in care nu ne organizam si nu suntem gata la timp pentru plecare.

Cum ne asiguram transportul spre aeroport si unde ne parcam masina?

 

Simplu! Alegem o parcare din Otopeni, ce ne va permite sa ne lasam masina in siguranta atata timp cat suntem in vacanta. Parcarea pe termen lung in Otopeni este o alternativa excelenta mai ales cand ne gandim ca va fi pazita 24/24 si putem avea o vacanta lipsita de griji. Puteti suna rapid la Aero-Parking pentru o rezervare si sa va bucurati de unul din cele 250 de locuri de parcare.

Un loc de parcare in Otopeni la Aero Parking nu va va lasa o gaura in buget in vacanta mult dorita, deoarece prima zi costa 40 de lei dupa care se vor adauga doar 9 lei pe zi.

Transportul dus-intors este gratuit si rapid, la doar 3 minute de aeroportul Otopeni. Cu siguranta ca indiferent ca alegeti parcare pe termen scurt sau parcare pe termen lung in Otopeni veti stii cu siguranta ca ati facut cea mai buna alegere. Cu un sistem modern de rezervari online, nu aveti de ce sa va faceti alte grji in privinta ajungerii la aeroport.

Cand avem un pret atat de convenabil pentru parcarea in Otopeni, transportul gratuit si la doar 3 minute de aeroport, sa mergem cu masina personala la aeroport nu a sunat niciodata mai bine pentru pasionatii de calatorii.

Daca cumva te gandesti sa pleci in curand in vacanta nu ezita sa ne contactezi Aero Parking la numarul 0766.267.267 inclusiv si pe WhatsApp pentru a te asigura ca ai un loc de parcare sigur pentru masina ta.