Cand ne decidem sa plecam in concediul, avem multe alternative de a ajunge rapid la aeroport. Dar ce facem cand mergem cu masina personala? Este util sa alegem o parcare de langa aeroport? Am analizat cateva intrebari frecvente in legatura cu parcarea de langa aeroport pentru a clarifica . Aero Parking Otopeni ofera o serie de avantaje pe care ar trebui sa le luati in considerare cand mergeti la aeroport cu masina personala.

 

Cand este util sa apelezi la o parcare in Otopeni de langa aeroport ?

Cand mergem in vacanta cu masina personala este indicat sa alegem o parcare de langa aeroport pentru a avea un transport rapid. Apelam la aceste tipuri de parcari cand ne dorim si un pret accesibil pe durata vacantei. O parcare pe termen lung in Otopeni este ideala cand dorim sa ne facem un concediu prelungit.

 

Daca alegem parcarea pe termen lung in Otopeni, nu ne va costa enorm?

Preturile la Aero Parking incep de la 40 de lei pe zi si se adauga doar 9 lei pe zi. Daca facem un calcul pe 20 de zile am plati doar 211 de lei, ceea ce nu este deloc mult avand in vedere cat de confortabil e sa ne mergem si sa ne intoarcem cu masina personala.

 

Masina mea va fi in siguranta?

Bineinteles! Parcarea Aero-Parkig are servicii de paza 24/24 cu supraveghere video ce va vor tine masina perfect in siguranta cat timp va veti bucura de vacanta.

 

Cum ramane cu transportul pana la aeroport?

Aveti transport gratuit dus-intors pana la aeroport, parcarea noastra fiind la doar 3 minute de aeroport. Nu veti avea nici o grija ca veti intarzia sau sa pierdeti avionul.

 

In ce interval orar imi pot face rezervare?

Suntem disponibili NON-STOP si putem fi contactati usor. Poti face o programare online, aici pe site, sau iti poti rezerva un loc de parcare prin telefon la 0766.267.267, disponibili si pe WhatsApp

 

Care sunt avantajele unei astfel de parcari?

Cu o capacitate de 250 de locuri, preturi mici, paza 24/24 si rapiditatea cu care se ajunge la aeroport de la Aero Parking, devenim aliatii tai cand esti intr-o vacanta. Masina personala ne ofera confort si siguranta, fiind normal s-o preferi cand pleci cu cei dragi in strainatate.

 

Prin aceste intrebari speram ca am clarificat eventualele nelamuriri pe care le aveti in legatura cu parcarea in Otopeni pe termen lung. Speram ca la urmatoarea vacanta sa alegeti sa va deplasati cu masina personala pentru un plus de confort si siguranta.