Booking.com

Booking.com este unul dintre cele mai cunoscute website-uri pentru rezervarea directa a cazarii. Acesta ii ofera utilizatorului posibilitatea de a rezerva cazarea in fucntie de criteriile pe care si le doreste, cum ar fi: tema destinatiei, experientele pe care le vrea in respectiva locatie, de la gastronomie, plaja, istorie, shopping si multe altele. Booking.com e disponibil in peste 40 de limbi, ofera 28.999.092 de optiuni de cazare si acopera 143.170 destinatii in 230 tari si teritorii din lumea intreaga. Astfel, ne asiguram ca oriunde am fi in lume avem acces la un sistem modern de cazare.

Expedia.com

Expedia.com este un  website util si usor de utilizat de unde iti poti rezerva cazarea, dar poti alege si de ce fel de servicii ai nevoie incade la inceput, fie ca e vorba de pachete complete de vacanta, fie ca e vorba numai de cazare. Prin acest website putem afla si de activitatile pe care le putem desfasuara in acea locatie pentru a ne asigura ca facem alegerea potrivita. Cu peste 895.000 de propeietati, 550 de companii aeriene, 30.000 de activitati recomandate etc, expedie.com se dovedeste a fi un ajutor important cand este vorba de planificarea atenta a vacantelor.

Airbnb.com

Airbnb.com este probabil un website pentru calatorii de nelipsit din orice recomadare de vacanta.Platforma acopera cazarea in peste 190 de tari si ofera posibilitatea de a lista cazari in regim propriu. Astfel, turistii pot inchiria direct de la gazde cazarea, de la un apartament pentru o noapte, la un castel pentru o saptamana sau o vila pentru o luna, asa cum spune si website-ul lor. Pasionatii de calatorii se declara incantati de acest serviciu din motive financiare, gazdele primitoare si atente la detalii si cu posibilitati de recuperare a banilor in caz ca acestia renunta la inchirierea respectivului imobil.

Lastminute.com

Lastminute.com este un site excelent cand vrem sa facem o calatorie spontana sau avem cateva zile libere pe care am prefera sa le petrecem intr-o destinatie interesanta. Aici poti gasi oferte de vacante last minute si alte servicii de turism care cu siguranta ii vor incanta pe toti pasionatii de calatorii.

Priceline.com

Priceline.com este aplicatia pe care o poti folosi atat pentru cazare, cat si pentru zborurile cu avionul. Ce este interesant la acest site si excelent pentru cei carora le plac negocierile este sectiunea Name your own price pentru hoteluri si bilete de avion. Acest lucru inseamna ca site-ul functioneaza ca un intermediar intre tine si hoteluri. Astfel, vizitatorul are sansa sa-si negocieze o parte din vacanta cu cei care-i ofera serviciile. Asa putem pleca din start in vacanta mai multumiti nu doar pentru ca am facut economii pentru aceasta ci chiar am negociat un pret si mai convenabil.

 

Prin aceste recomandari cu siguranta va veti bucura de o vacanta de neuitat. Nu uitati ca atunci cand sunteti plecati in destinatiile favorite, masina voastra va putea sta in siguranta in parcare in Otopeni de langa aeroport.