Rezervarea unui loc de parcare Otopeni este unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a pleca intr-o calatorie de afaceri. Cand planificam o astfel de calatorie avem mai multe instrumente si optiuni care nu numai ca vor eficientiza planurile, dar vor si simplifica aceasta excursie.

Exista mai multe aplicatii mobile adaptate special pentru calatoriile de afaceri care vor economisi bani, timp si nervi. In plus, majoritatea parcarilor au un scurt formular pe site prin care iti poti face rezervarea.

E bine sa ai o aplicatie speciala pentru zboruri si in cazul calatoriilor de afaceri sa compari preturile. Ai fi susprins sa afli ce mari sunt diferente de pret de la o companie de zbor la alta. Atata timp cat ai optiunea de a alege una dintre mai multe companii, de ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?

Ai luat bilet – si acum?

Sa presupunem ca ti-ai luat bilet de avion si ai rezervat un loc de parcare intr-o parcare long term de la aeroport. Urmatorul pas important este sa rezervi o camera sau un apartament la hotel. Fiind o calatorie de afaceri ne imaginam ca vei sta macar o noapte. Este foarte important sa ai rezervat locul in care vei dormi peste noapte, pentru a nu fi pus in dificultate in momentul ajungerii la destinatie.

Multi oameni au devenit deja obisnuiti sa rezerve cazare privata si de multe ori sa le aleaga, deoarece ofera mai mult spatiu si confort si, de obicei, pentru mai putini bani. Exista si studiouri private care ofera chiar bucatarii mici si spatiu sub forma unei camere de zi. Dar nu ar trebui sa uitam de hoteluri. Unele hoteluri iti ofera mic dejun gratuit. Altele au centre spa sau piscina. Daca simti nevoia sa ai si cateva momente de relaxare, ar fi bine sa iei in considerare aceste lucruri. In aceasta decizie trebuie luate in calcul numarul de zile pe care planifici sa le petreci in aceasta calatorie de afaceri.

Cand e in regula sa rezervi bilet de avion?

Desi calatoriile de afaceri raman uneori de planificat in ultimul moment, cand trebuie sa ajustam o agenda deja aglomerata cu intalniri – totusi, studiile arata ca cel mai bine este sa rezervi biletul de avion cu apromixativ 8 zile inainte de calatorie. In orice caz, cu mai mult de o saptamana, caci in saptamana anterioara calatoriei biletele sunt de obicei cu aproximativ 44% mai scumpe. Cu toate acestea, trebuie sa te gandesti daca vrei sa optezi pentru cel mai ieftin zbor. Multe companii aeriene ofera “tarife pentru economia de baza” pentru care trebuie sa platesti mai mult daca doresti sa aduci mai multe bagaje. Aceste optiuni nu sunt adesea cele mai bune optiuni pentru calatoriile de afaceri, pentru ca este posibil ca hainele pe care le iei cu tine sa ocupe mult spatiu. Vorbind de o calatorie de afaceri, hainele sunt foarte importante.

Pentru calatoriile de afaceri, ar fi bine sa cauti o aplicatie care sa te ajute sa convertesti documentele fizice in documente online. Astfel ca vei avea mai spatiu ocupat si vei putea fi mai organizat, gasind lucrurile de care ai nevoie mult mai repede.

Aasadar, toate acestea fiind spuse, calatoria de afaceri poate incepe! Ar fi mai eficient daca ai rezerva un loc de parcare in avans, in parcare aeroport Otopeni, in avans. Astfel, nu va trebui sa-ti faci griji pentru masina ta. In plus, parcarea asigura supraveghere 24/7.