De cele ma multe ori pasionatii  de calatorii se bazeaza pe propriile abilitati de cautare pentru a se asigura ca vor avea o vacanta reusita. De la consultat atent bloggeri si vloggeri la rasfoirea a sute de website-uri pentru a prinde o oferta buna, chiar last minute.

Ce ne facem cand suntem prinsi in activitatile de zi cu zi si nu mai avem timpul necesar pentru a face o cercetare asa amanuntita asupra acestor website-uri si vizionarea videoclipurilor cu recomandari? Simplu. In ultimii ani au aparut diverse website-uri ce se ocupa cu astfel de sugestii. Vrei o vacanta de 100 de euro pentru 2 zile in Roma? Cu siguranta ei deja s-au gandit la asta si iti pot trimite cu usurinta oferta prin email sau sa o vezi pe reteaua de socializare pe care o frecventezi cel mai des.

1. Aventurescu

Acest website este cunoscut pentru ofertele de vacanta avantajoase si pentru dedicatia pentru care creatori o au pentru pasionatii de turism. Un cuplu de nomazi digitali, ei ne ofera ponturi pentru organziarea vacantelor mult dorite si ne incanta prin blog-ul complex de calatorii. Munca lor a fost recunoscuta si presa noastra de publicatii importante precum realitatea.net, libertatea.ro, adevarul.ro etc.2

2. All4travel

Doi tineri pasionati de aviatie si calatorii ne aduc website-ul all4travel.ro ce ne este un ajutor important cand vrem sa descoperim noi destinatii turistice. Se asigura ca impartasesc cu vizitatorii cele mai bune oferte si sfaturi. De la zboruri multi-city, city-break, vacante DYI vor deveni usor partenerii tai de incredere cand ai nevoie de o vacanta.

3. Traveltor

Un site pentru organizarea calatoriilor perfecte ce vrea sa se deosebeasca de concurenti prin calitatea sfaturilor pe care le ofera. Unele din principalele criterii ar fi excluderea cazarilor  aflate la foarte mare distanta de obiective sau review-uri sub nota 7. Ghidurile de calatorii prezentate ne vor face cu siguranta vacanta mult mai interesanta la preturi accesibile.

4.Tourio

Un alt website mai nou care vrea sa ne faca sa avem experiente memorabile este tourio.ro. De la ponturi turistice, bilete de avion, ghirui, video tour si tips&tricks, vom stii cu siguranta ca am ales un aliat de incredere in planificarea atenta a vacantelor mult asteptate.

5. Vacante.net

Cu peste 7 ani de experienta in calatorii, creatorii vacante.net ne pun la dispozitie experienta lor pentru a ne putea bucura de calatorii de neuitat. Cu un site axat pe o multime de cateogrii vitale oricarui pasionat de calatorii, de la oferte last minute, biletere de avion, ponturi de vacante, ghiduri etc, stim ca suntem pe website-ul potrivit de organizare a unei vacante.  

 

Cum vacanta o puteti planifica foarte usor prin aceste website-uri, noi venim cu o oferta pentru masina ta in parcarea care este la doar la 3 minute de aeroportul din Otopeni. Ai transpotul gratuit de la parcare la aeroport si invers. O parcare  termen lung Otopeni va fi ce ai nevoie cand vei pleca mai mult timp in concediu prin aceste website-uri utile.