Exista o multime de iubitori ai calatoriilor, ai locurilor noi si ai activtatilor noi. Oamenii se straduiesc sa faca din vacantele lor ceva cat mai memorabil si de aceea incearca sa viziteze de fiecare data cate o tara noua (sau un oras). Acesta nu este doar cazul romanilor, ci si al strainilor.

Am vrea sa impartasim cu voi cele mai vizitate tari din lume. Poate vreuna dintre ele va face cu ochiul pentru viitoarea voastra vacanta. Un mic pont: daca plecati intr-o calatorie mai lunga, probabil veti avea mai multe bagaje, de aceea veti prefera masina personala. In cazul in care va ingrijoreaza locul de parcare pentru masina, nu aveti de ce va face probleme. Noi avem solutia pentru voi – parcare Otopeni. Aero Parking este o parcare pe termen lung, unde va puteti lasa masina cat timp sunteti in vacanta, fara sa va faceti probleme in privinta ei, caci ofera supraveghere 24/7.

Asadar, totul este aranjat si tot ce trebuie sa faceti, este o rezervare parcare si cumpararea unui bilet de avion. Poate nu neaparat in aceasta ordine.

Acum ca am stabilit aceste prime puncte, sa vedem care au fost cele mai vizitate tari din lume in 2018.

1. Franta – 86,9 milioane de sosiri turistice internationale

Aceasta tara europeana este recunoscuta pentru diversele sale destinatii turistice si este cea mai vizitata tara din lume, cu 86,9 milioane de turisti internationali, care au vizitat tara in 2017. Parisul, Strasbourg, Alsacia si Lyon sunt principalele orase care atrag turistii. In afara de acestea, exista numeroase atractii precum plaje, mici sate pitoresti, parcuri naturale si paduri, sporturi de aventura, destinatii istorice si destinatii de lux, dar sunt accesibile tuturor vizitatorilor.

2. Spania – 81,9 milioane de sosiri turistice internationale

Spania combina confortul calatoriilor europene cu plajele magnifice ale Atlanticului si Mediteranei, locurile istorice si festivalurile si carnavalurile pline de viata. Cele mai populare orase sunt Barcelona, ​​Madrid si Sevilla si numeroase situri de patrimoniu mondial UNESCO vad si un numar mare de turisti. Muzeul Guggenheim este unul dintre minunile arhitecturale moderne din intreaga lume. Numarul maxim de vizitatori in Spania provine din tarile din Europa de Vest din Marea Britanie, Franta si Germania, iar turistii locali contribuie, de asemenea, cu o suma semnificativa la venituri.

3. Statele Unite – 76,9 milioane de sosiri turistice internationale

Cea de-a treia tara din lume are o geografie variata, ceea ce inseamna ca exista o gama larga de destinatii turistice de ales. Orasele precum New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami si Honolulu sunt unele dintre cele mai populare destinatii, in timp ce minunile naturale precum Grand Canyon, Parcul National Yellowstone, aisbergurile din Alaska si plajele din Florida sunt unele dintre cele mai bune din lume. Cel mai mare numar de turisti straini provin din Canada, Marea Britanie si Mexic. De asemenea, Statele Unite este una dintre tarile cu cele mai lungi linii de coasta.

4. China – 60,7 milioane de sosiri turistice internationale

Datorita guvernului sau comunist si a unei pozitii inchise in relatiile internationale, China poate parea o destinatie turistica putin probabila, dar are multe avantaje pentru turistii straini. In afara de mai multe situri de importanta istorica, culturala si ecologica, precum Marele Zid Chinez, Templul Shaolin, Cascada Huangguoshu si Orasul Interzis, China este de asemenea ieftina si are un transport public excelent. Se estimeaza ca pana in 2020, China va deveni cea mai vizitata tara din lume. Reed Flute Cave este una dintre cele mai incredibile pesteri din lume.

5. Italia – 58,3 milioane de sosiri turistice internationale

Italia are o istorie bogata si majoritatea siturilor sale sunt foarte bine conservate pana in prezent, ceea ce o face foarte atractiva pentru turisti si este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Italia are 50 de situri patrimoniului mondial UNESCO apartinand diferitelor perioade din istorie. Colosseum din Roma este una dintre minunile spectaculoase ale lumii . Exista mai multe monumente romane, structuri din perioada Renasterii si situri care comemoreaza cele doua razboaie mondiale. Exista, de asemenea, mici sate alpine care ofera perspective asupra vietii italiene traditionale, aventuri sportive, plaje frumoase si mancare incredibil de buna.

Nu uita, imediat ce ti-ai cumparat bilete de avion, fa si o rezervare parcare aeroport Otopeni, pentru a nu pierde locul. E important sa fim precauti.