Zborul cu avionul poate cauza de multe ori stres in randul oamenilor.

Stresul de a ajunge la aeroport, verificarile, asigurarile ca ai primit toate actele si ca ati obtinut un transfer la destinatia finala este o afacere care te poate consuma.

Calatoria ar trebui facuta in cat mai putin stres posibil, iar acest lucru se poate intampla. Bineinteles, e vorba de cateva asigurari in prealabil, dar e mai bine sa fii putin precaut decat sa ai un zbor plin de tensiune (si nu din motivul zborului).

Ei bine, iata de ce optarea pentru o parcare aeroport iti poate reduce stresul din timpul zborului si iti poate face calatoria mai placuta.

Esti responsabil pentru tine

Fie ca ajungi la aeroport cu autobuzul, trenul sau taxiul, tot e neplacut sa stii ca trebuie sa te bazezi pe altcineva. Cu atat mai mult daca daca ai posibilitatea de a te baza pe tine insuti. Nu este un secret ca transportul public poate deveni neplacut in anumite situatii, in special cand ai nevoie de el cel mai mult. Si, desi de obicei este doar un mic inconvenient, daca autobuzul sau trenul nu apar, tu risti sa intarzii la aeroport si sa nu apari la check-in.

Linii aeriene sunt foarte reticente in ceea ce priveste rambursarea zborurilor pierdute si de multe ori te lasa sa alegi intre a plati pentru un alt bilet si a ramane acasa.

Daca mergi cu masina personala si rezervi in prealabil un loc in parcare aeroport, atunci tu decizi singur la ce ora pleci si te va face stapan pe situatie.

Te poti intoarce acasa in caz ca uiti ceva

Cu totii am trecut prin aceasta situatie cel putin o data – sa plecam la drum lung si sa realizam ca am utiat ceva acasa, ceva important, si sa fim nevoiti sa ne intoarcem.

De la telefoane si portofele pana la pasapoarte, se pare ca cele ma importante lucruri iti pot scapa din vedere din pricina panicii cauzate de plecare.

Daca iti dai seama ca ai uitat ceva acasa fix dupa ce ai prins autobuzul sau trenul, este prea tarziu sa te intorci inapoi. Cu taxiul poate fi mai usor, numai ca pretul va creste.

Sa te bazezi pe propria masina iti ofera facilitatea de a te intoarce acasa cu mult mai multa usurinta, in caz ca ai uitat ceva. In plus, nu vei suporta costuri suplimentare.

Comoditate si libertate

Poate nu chiar o libertate completa pentru ca vei fi nevoit sa conduci, dar, in orice caz, mai multa decat ti-ar putea oferi transportul in comun. Vei avea si asa parte de zeci sau sute de oameni in avion, nu ar fi placut ca la fel sa fie si drumul pana la aeroport.

De aceea este posibil ca aceste calatorii, pana la aeroport, cu trenul sau autobuzul sa para o corvoada, mai mult decat par de obicei.

Cand vine vorba de confort, masina personala si optarea pentru o parcare aeroport nu poate fi intrecuta.